Om mig

Mit navn er Sarah og jeg har bloggen Sarahs Madlykke. Jeg er ny i blogger universet, men prøver mig stille og roligt frem. På min blog skriver jeg om den mad jeg laver og spiser. Madlykke for mig er gode råvarer, mad med masser af grøntsager, godt kød og animalske produkter fra dyr der har haft det godt, og i det hele taget mad lavet med stor opmærksomhed og kærlighed. Jeg er foretrækker økologi, men jeg er ikke fanatisk, jeg går efter den gode smag og den gode smagsoplevelse. Jeg elsker at lave mad, og jeg elsker at udforske nye opskrifter og eksperimentere mig frem til den allerbedste smagsoplevelse, som jeg glædeligt vil dele med dig.

På Sarahs Madlykke skriver jeg også om rejseoplevelser, rejsetips og rejseguides, og ikke mindst al den dejlige mad jeg spiser på mine rejser.

Jeg bor i København, på Østerbro med min dejlige kæreste. Vi elsker at bruge byen – gå ture om søerne, ved Kastellet og Langelinje – men også at udforske alle de dejlige spisesteder og restauranter vores skønne by har at byde på.

På Sarahs Madlykke har jeg fokus på alle de de gode og positive stunder i livet, alle de stunder der bringer lykke og glæde i min hverdag og i mit liv.

Jeg ønsker dig hjertelig velkommen på min side og håber du får lyst til at læse med.